Политика за поверителност и защита на личните данни

Всяка предоставена информация от ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА, относно лични данни или събрана чрез операциите на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН www.shop.nola7.com, ще бъде обработена от НОЛА 7 ООД, с ЕИК 831239547, със седалище България, гр. София 1407, бул. Черни връх 73. НОЛА 7 ООД гарантира сигурността и конфиденциалността на предоставените лични данни.

Личните данни, предоставени от ПОТРЕБИТЕЛИ/КЛИЕНТИ се използват от НОЛА 7 ООД за управление на поръчки; доставка на продукти и услуги; обработка на плащания; комуникиране с ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ, относно поръчки, продукти, услуги, промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги.   

Чрез регистриране на профил в ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН www.shop.nola7.com, или чрез извършване на ПОРЪЧКА, или при попълване на формуляр за запитвания, или при поръчка/запитване по телефон, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ дават своето изрично и недвусмислено съгласие, че техните лични данни могат да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и използвани от НОЛА 7 ООД, с цел управление на поръчки; доставка на продукти и услуги; обработка на плащания; комуникация, относно поръчки, продукти, услуги, промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги за период от 10 години или до даване на изричното желание на ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА личните му данни да бъдат анонимизирани.

1.      Лични данни, които се събират, обработват, съхраняват и използват от НОЛА 7 ООД

Данните, които ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ предоставят са: име, фамилия, адрес, телефонен номер, имейл адрес, потребителско име, парола. Други данни, които се събират автоматично от системата са IP адрес, вид и версия на браузъра, вид и версия на операционната система на устройството, през което се осъществява влизането на сайта.

2.      Цели на обработка на личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

·         за регистрация и управление на потребителски профил;

·         за управление на поръчки;

·         за доставка на продукти и услуги;

·         за обработка на плащания;

·         за комуникация, относно поръчки, продукти, услуги, промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги;

·         за изпращане на информационен бюлетин (нюзлетър);

·         за измерване и проследяване на статистически зависимости за потребителското поведение в сайта;

·         за проучвания и анализи на продажбите;

·         за маркетингови цели, свързани с активности на shop.nola7.com;

 

3.      Трети страни, на които НОЛА 7 ООД предоставя личните данни на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ

НОЛА 7 ООД не предоставя Ваши лични данни на трети лица, преди да бъдем сигурни, че необходимите технически и организационни мерки за защита на тези данни са налице и са на необходимо ниво, така че да гарантират сигурността на данните Ви.

Във връзка с посочените по-горе цели на обработка, НОЛА 7 ООД предоставя лични данни на следните категории получатели:

 

·         Куриерски фирми - за извършване доставката на поръчките;

·         Google - за измерване, проследяване и анализ на потребителското поведение и продажбите;

·         Mailchimp - за изпращане на информационен бюлетин (нюзлетър);

 

4.      Право на достъп:

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ/КЛИЕНТ има право да поиска и да получи, напълно безплатно, информация, какви лични данни се обработват за него от системата на www.shop.nola7.com:

(i)     За целта е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ да кликне тук или да отиде на адрес: https://shop.nola7.com/index.php?route=information/gdpr_request

(ii)  ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ  трябва да въведе своя имейл адрес. Ако имейл адресът е валиден и съществува в базата данни на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН – имейл за потвърждение ще бъде автоматично изпратен на посочения имейл.

(iii) ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ трябва да кликне върху линка за потвърждение.

(iv) Системата автоматично ще изпрати генериран репорт, съдържащ информация за личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

  Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ няма регистриран профил:

За целта е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ да изпрати искане в свободен текст на имейл адресshop@nola7.com

 

5.   Право на корекция:

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ/КЛИЕНТ има право, в случай че данните, които се обработват, са непълни и/или грешни, по всяко време да поиска да бъдат коригирани. 

6.      Право на изтриване:     

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ/КЛИЕНТ има право да поиска, напълно безплатно, да бъдат изтрити всички лични данни, които се обработват от системата на www.shop.nola7.com:

a.      Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ има регистриран профил:

(i)     За целта е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ да кликне тук или да отиде на адрес: https://shop.nola7.com/index.php?route=information/gdpr_forget_me

(ii)  ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ  трябва да въведе своя имейл адрес. Ако имейлът е валиден и съществува в базата данни на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН – имейл за потвърждение ще бъде автоматично изпратен на посочения имейл.

(iii) ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ трябва да кликне върху линка за потвърждение.

(iv) Системата автоматично ще изтрие/анонимизира всички лични данни, които се съхраняват в базата данни на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН.

 

b.      Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ няма регистриран профил:

За целта е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ да изпрати искане в свободен текст на имейл адресshop@nola7.com

 Клиентите носят отговорност за опазването на поверителността на тяхната парола и акаунт и са изцяло отговорни за всички действия, извършвани чрез техния акаунт или парола. Shop.nola7.com им препоръчва да се отписват от акаунта си в края на всяка сесия, натискайки бутона “Изход”.

7.      Право на възражение:

При наличие на законово основание за това, КЛИЕНТЪТ/ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право по всяко време да възрази срещу обработването на личните му данни. В случай, че възражението е основателно, личните данни няма повече да бъдат обработвани.

8.     Право на преносимост на данните:     

        КЛИЕНТЪТ/ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да поиска да му бъдат предоставени личните му данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат.

(i)     За целта е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ да кликне тук или да отиде на адрес: https://shop.nola7.com/index.php?route=information/gdpr_request

(ii)  ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ  трябва да въведе своя имейл адрес. Ако имейл адресът е валиден и съществува в базата данни на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН – имейл за потвърждение ще бъде автоматично изпратен на посочения имейл.

(iii) ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ трябва да кликне върху линка за потвърждение.

(iv) Системата автоматично ще изпрати генериран репорт, съдържащ информация за личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ няма регистриран профил:

За целта е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ да изпрати искане в свободен текст на имейл адресshop@nola7.com

9.     Право на жалба:     

        Ние се стремим да спазваме стриктно действащото законодателство при предоставянето на нашите услуги. В случай, че имате причина да считате, че е налице някакво нарушение от наша страна, Ви молим да се обърнете към нас на посочените координати: България,  гр. София 1407, бул. Черни връх 73, тел.: + 359 2 962 99 10; +359 882 444 220 имейл: shop@nola7.com

        Независимо от това, при всяко положение Вие имате право да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни (www.kzld.bg), пред регулаторен орган в рамките на Европейския съюз, или да се обърнете към съда.

        В случай, че подадете жалба или искане до нас, ние ще разгледаме и ще се произнесем с мотивирано решение в рамките на 14 дни от подаване на Вашата жалба или искане. В случай, че събирането на данни по Вашето искане налага ангажирането на по-сериозни ресурси, този срок може да бъде удължен до 30 дни, за което ние че Ви информираме своевременно.

 

 

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

басейни, фонтани, аквапаркове, СПА и уелнес центрове. Телефон за консултации: +359 882 444 252

Телефон за поръчки +359 882 444 220 Работно време: Пон - Пет 08:30 - 17:30 ч

Замяна на продукти в срок от 14 дни!

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

басейни, аквапаркове, фонтани, СПА и уелнес центрове. Телефон за консултации: +359 882 444 252




Официален сайт НОЛА 7